Italiaans concert

ter gelegenheid van het 45-jarig bestaan

In november 2019 geeft het Geldrops Mannenkoor een aantal concerten in italiaanse stijl, tezamen met een orkest. Dit concert zal worden uitgevoerd in Geldrop, Heeze en Son en Breugel.

Korenfestival

45 jaar Geldrops Mannenkoor

Ter gelegenheid van het 45 jarige bestaan, organiseert het Geldrops Mannenkoor een tweetal grotere activiteiten in 2019. Op zondag 14 april het Korenfestival met Geldrops koren. Medio november een groot(s) Italiaans concert. Dit concert zal worden uitgevoerd in Geldrop, Heeze en Son en Breugel.

40-jarig jubileum

Deutsche messe en een concert

Op 15 november 2014 geeft het Geldrops Mannenkoor zijn jubileumconcert ter gelegenheid van zijn 40-jarig bestaan. Het concert, onder leiding van dirigent Antoine Kop, met instrumentale versterking en met solistische medewerking van sopraan Vera Rademaekers en pianist Peter Zimmermann, vindt plaats in de Kasteelhoeve te Geldrop aan de Helze, ’s avonds om 20:00 uur. Het programma bestaat uit werken van Bortniansky, Rimsky-Korsakov, Zajc, Schubert, Brahms, Mendelssohn Bartoldy, Mozart, Bellini, Grieg, Wagner en Verdi.